Home
Over Ben Kock
Klanten
Contact


Kock Consultancy
Hoogstraat 64
5061 EX Oisterwijk
M: +31 (0)6 11 32 29 82
E: bkock[at]kockconsultancy.nlHOME      OVER BEN KOCK       KLANTEN      CONTACT


                                                                                                                 
                                                                                                                                                   
    

KOCK CONSULTANCY

Home

Tekst: Vervoort Communicatie

TAGS Ben Kock van interimbureau Kock Consultancy heeft een jarenlange ervaring in de sector Werk, Inkomen en Zorg. Hij biedt gemeenten extra ondersteuning op de afdeling, kan tijdelijk een collega vervangen bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte.


OVER BEN KOCK |interim consultant Kock Consultancy
Ben Kock heeft begin 2000 Kock Consultancy opgericht. Daarvoor was hij werkzaam bij L+T Informatica (nu Pink Roccade) als senior consultant. Hij was toen al ruim bekend met het reilen en zeilen binnen een gemeente zoals de problematiek die er speelt op het sociale domein, de regelmatige veranderingen in de wet- en regelgeving en de herindeling van gemeenten. Een eigen bedrijf beginnen met als doel gemeenten hierin te ondersteunen, was dan ook een hele logische stap in zijn carrière.

De afgelopen 15 jaar heeft hij voor veel gemeenten mogen werken zowel korte als lange projecten. Adviserend en ondersteunend op de afdeling, een vraagbaak voor de medewerkers en met een gedegen  kennis van het vakgebied Werk, Inkomen en Zorg. Met recht een professional op dit vakgebied.

Bent u op zoek naar extra ondersteuning, vervanging van een medewerker? Of wilt u graag kennis maken? Stuur dan een e-mail naar bkock[at]kockconsultancy.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op!
Wij maken ook graag kennis met u!


Ben Kock, Kock Consultancy


Interim specialist sector Werk, Inkomen en Zorg bij gemeenten